زغال فعال شده چیست؟
اصطلاح زغال فعال شده نشان دهنده یک سری از مواد جذب کننده سطحی , با جنسی زغالی و شکل کریستالی می باشد که در ساختار داخلی آن روزنه های زیادی وجود دارد.
زغال فعال شده دارای کاربردهای زیادی است, از جمله مصارف آن: استفاده در دستگاههایی مثل: تصفیه کننده های هوا, خوش بو کننده ها, تصفیه کننده های صنعتی و تصفیه آبها ( آب شرب, آب آکواریومها, آبهای صنعتی), از نظر رنگ و بو و طعم و رنگزدایی از قند و شکر را می توان نام برد.
جذب سطحی چیست؟
در عمليات جذب سطحي انتقال يك جز از فاز گاز يا مايع به سطح جامد صورت مي گيرد از كاربردهاي اين فرايند مي توان به رنگبري شربت قند و تصفيه روغنهاي صنعتي يا خوراكي و حذف مواد آلاينده از هوا يا مخلوط گازهاي ديگر اشاره كرد.
MSDS:
سدیم هیدورکسید:
در اين شرايط خيلي خطرناك است: در صورت تماس پوستي (خورنده، محرك، نفوذ كننده)، تماس چشمي (محرك، خورنده)، در صورت بلعيدن و استنشاق.
تماس این ماده با چشم:
اگر لنز تماسي در چشم مصدوم است، آن را خارج نماييد. در صورت تماس اين ماده با چشم، فورا چشم ها را با مقدار زيادي آب حداقل به مدت 15 دقيقه بشوييد. از آب سرد استفاده كنيد. مراقبت هاي پزشكي لازم را فورا دريافت كنيد.
تماس این ماده با پوست:
در صورت تماس اين ماده با پوست، بعد از آنكه لباس و كفش هاي آلوده را از تن مصدوم جدا كرديد، فورا پوست را با مقدار زيادي آب بشوييد. قسمت تحريك شده پوست را با يك كرم نرم كننده پوست بپوشانيد. از آب سرد استفاده كنيد. قبل از استفاده مجدد از لباس آلوده، آن را بشوييد. كفش ها را به طور كامل تميز كنيد. مراقبت پزشكي فورا دريافت كنيد.
استنشاق این ماده:
اگر اين ماده شيميايي استنشاق شد، فرد را به هواي آزاد ببريد. در صورتي كه تنفس قطع شد، به مصدوم تنفس مصنوعي بدهيد. اگر تنفس به سختي انجام مي شود، به فرد با دستگاه، اكسيژن مصنوعي بدهيد. فورا به پزشك مراجعه كنيد.
بلعیدن و خوردن این ماده:
فرد را وادار به استفراغ نكنيد. به فرد مصدوم به هيچ وجه چيزي نخورانيد، مگر به تشخيص پزشك. اگر فرد بي هوش است، به هيچ وجه چيزي به وي نخورانيد. اگر مقدار زيادي از اين ماده توسط مصدوم خورده شد، فورا به پزشك مراجعه كنيد. كراوات، جليقه، گردن بند، كمربند و امثال آن را در بياوريد.
قابلیت آتش زایی:
آتش زا نیست.
استیک اسید:
در صورت تماس پوستي (محرك)، تماس چشمي (محرك)، در صورت بلعيدن و يا استنشاق خيلي خطرناك است.
تماس اسید استیک با چشم:
اگر لنز تماسي در چشم مصدوم است، آن را خارج نماييد. در صورت تماس اين ماده با چشم، فورا چشم ها را با مقدار زيادي آب حداقل به مدت 11 دقيقه بشوييد. از آب سرد استفاده كنيد. مراقبت هاي پزشكي لازم را فورا دريافت كنيد .
تماس اسید استیک با پوست:
در صورت تماس اين ماده با پوست، بعد از آنكه لباس و كفش هاي آلوده را از تن مصدوم جدا كرديد، فورا پوست را با مقدار زيادي آب بشوييد. قسمت تحريك شده پوست را با يك كرم نرم كننده پوست بپوشانيد. از آب سرد استفاده كنيد. قبل از استفاده مجدد از لباس آلوده، آن را بشوييد. كفش ها را به طور كامل تميز كنيد. مراقبت پزشكي فورا دريافت كنيد
استنشاق اسید استیک
اگر اين ماده شيميايي استنشاق شد، فرد را به هواي آزاد ببريد. در صورتي كه تنفس قطع شد، به مصدوم تنفس مصنوعي بدهيد. اگر تنفس به سختي انجام مي شود، به فرد با دستگاه، اكسيژن مصنوعي بدهيد. فورا به پزشك مراجعه كنيد
بلعیدن و خوردن اسید استیک
فرد را وادار به استفراغ نكنيد. به فرد مصدوم به هيچ وجه چيزي نخورانيد، مگر به تشخيص پزشك. اگر فرد بي هوش است، به هيچ وجه چيزي به وي نخورانيد. كراوات، جليقه، گردن بند، كمربند و امثال آن را در بياوريد. اگر علائمي مشاهده شد، به پزشك مراجعه كنيد
قابلیت آتش زایی دارد
مواد مناسب برای خاموش کردن آتشِ اسید استیک
مايع آتش زا، قابل حل و يا پراكندگي در آب. در آتش سوزي هاي كوچك: از پودر شيميايي خشك استفاده كنيد. در آتش سوزي هاي بزرگ: از فوم الكل، آب و يا مه استفاده كنيد. از جت آب سرد فقط به صورت رگه هاي آب استفاده كنيد. اينگونه كار كردن باعث جلوگيري از ايجاد مجدد آتش، سوختن خود به خود و يا انفجار مي شود
كنيد ,آب ,فورا ,ماده ,صورت ,استفاده ,در صورت ,استفاده كنيد ,اين ماده ,را با ,آن را ,اكسيژن مصنوعي بدهيد ,دستگاه، اكسيژن مصنوعي ,تنفس مصنوعي بدهيد ,ماده شيميايي استنشاق
درباره این سایت